Головна Новини Зірки Королевські особи Різдвяна листівка королівської сім'ї готова: Кейт і Вільям показали її світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Різдвяна листівка королівської сім'ї готова: Кейт і Вільям показали її світу

На знімку можна побачити всіх членів королівського сімейства

17 грудня 2020, 14:15 comments1589
Поділіться публікацією:

Герцог і герцогиня Кембриджські показали, як виглядає їх листівка на Різдво 2021.

Різдвяна листівка королівської сім'ї готова: Кейт і Вільям показали її світу

Герцог і герцогиня Кембриджські. Фото: Getty Images

Фотографію, яка була зроблена фотографом Меттом Портеусом, вони розмістили на своїй сторінці в соціальних мережах. Так, на святковому знімку можна побачити Кейт, Вільяма і трьох їхніх дітей — принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

Під цією публікацією написані такі слова:

"Герцог і герцогиня раді поділитися новим портретом своєї сім'ї, який зображений на їхній різдвяній листівці в цьому році".

Всі члени королівської сім'ї для фотосесії вибрали досить простий одяг. На них одягнені джемпери темних відтінків, до них в тон підібрані джинси або штани, а завершує різдвяний образ сім'ї тепле взуття. Кейт і Вільям тримають своїх дітей на руках, сидячи на стозі сіна. Всі вони виглядають дуже щасливими, але наймолодший член сімейства — принц Луї, не побоявся показувати своїх емоцій на камеру. Хлопчик щиро сміється.

Герцог і герцогиня Кембриджські також посміхаються, ласкаво обіймаючи своїх дітей.

Варто додати, що не так давно відбувся світський вихід королівської сім'ї. Всі вп'ятьох вони відвідали театр Палладіум в Лондоні. Для принца Луї це був перший вихід у світ, але не дивлячись на це, він тримався дуже добре і демонстрував стриманість і серйозність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, британці активно обговорюють орфографічну помилку Кейт Міддлтон. Користувачі соціальних мереж помітили, що герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон допустила орфографічну помилку при написанні побажання для транспортних робітників під час королівського турне. Герцог і герцогиня Кембриджські вирушили в 48-годинне бурхливе турне по Великобританії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини