Відоме ім'я найсексуальнішого члена королівської сім'ї

Так, Меган Маркл офіційно визнана найсексуальнішим членом королівської сім'ї

Здавалося б, в одному реченні складно уявити слова сексуальності та королівської сім'ї. Але проводяться безліч досліджень, що дозволяють по-новому поглянути на найзнаменитішу сім'ю не лише Великобританії, а й усього світу. Так, Меган Маркл офіційно визнана найсексуальнішим членом королівської родини. Про це повідомляє The Bharat Express News.

Дослідження проведене експертами з охорони здоров'я Stress-Free Health Testing проаналізувало дані глобального пошуку Google, пов'язаного з фізичною привабливістю членів королівської сім'ї. Меган Маркл, яка отримала 50 000 запитів на місяць по всьому світу, посіла перше місце у рейтингу найсексуальніших принцес. На другому місці – Кейт Міддлтон з більш ніж 18 000 запитів на місяць. Експерти також виявили, що пошуковий запит "сексуальна Меган Маркл" досяг свого піку після інтерв'ю з Опрою Вінфрі, перевищивши середньорічний показник на 733%. Серед чоловіків королівської сім'ї найсексуальнішим був визнаний принц Гаррі, отримавши 1310 запитів на місяць пошуку гарячого принца Гаррі.

Нагадаємо, Меган Маркл, герцогиня Сассекська, поділилася, чому виступає за те, щоб громадяни отримували оплачувану відпустку та розповіла про свою боротьбу за гендерну рівність у Штатах. Про це пише CNN Business. Під час DealBook Online Summit герцогиня зазначила, що оплачувана відпустка — це лише гуманітарне питання. Маркл веде переговори з членами Конгресу щодо оплачуваних відпусток, які мають визнати національним правом. Меган наголосила, що оплачувані сімейні відпустки "це не лише про маму". Відпустки дозволять людям проводити час із сім'єю, краще відпочивати для нових звершень.