Головна Новини Зірки Королевські особи Визнав провину: родича Єлизавети II посадили до в'язниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Визнав провину: родича Єлизавети II посадили до в'язниці

Граф повністю визнав свою провину

23 лютого 2021, 18:45
Поділіться публікацією:

34-річному графу Саймону Боуз-Лайон, який доводиться внучатим племінником Її Величності Єлизаветі II, не вдалося уникнути в'язниці за спробу зґвалтування 26-річної дівчини, котра гостювала у нього в замку.

Визнав провину: родича Єлизавети II посадили до в'язниці

Саймон Боуз-Лайон / фото: The Mirror

Про скандал за участю графа Саймона Боуз-Лайона стало відомо в січні поточного року. Дівчина, яку намагався примусити до сексу родич королеви Великобританії, подала в суд відразу ж після інциденту. 34-річний граф свою провину заперечувати не став, він вибачився перед своєю гостею і розповів в суді, що в той день був у стані алкогольного сп'яніння, але це ніяк не виправдовує його дії.

Відомо, що підсудний просив про умовний термін, але суд не пішов йому на зустріч і дав реальний — щоб іншим неповадно було. Спочатку графа хотіли посадити за ґрати на 15 місяців, але у зв'язку з тим, що він визнав свою провину і розкаявся, термін був скорочений до 10 місяців.

Нагадаємо, що інцидент стався у 2020 році, коли граф Саймон Боуз-Лайон влаштував вечірку у своєму родовому маєтку. Одна з його гостей пішла до себе в кімнату і готувалася до сну, але граф постукав до неї й сказав що їм потрібно серйозно поговорити. Дівчина відкрила двері, і родич королеви накинувся на неї, почав приставати та схиляти її до сексу. Якимось чином їй вдалося відбитися від нього і втекти. На наступний день дівчина покинула замок і подала на графа заяву в поліцію.

Інсайдер повідомляє, що потерпіла після інциденту звернулася за допомогою до психолога, тому що її турбували нічні кошмари.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що чоловік королеви Великобританії, 99-річний принц Філіп був доставлений в лікарню через погане самопочуття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини