Головна Новини Зірки персона "Я не хочу": Еллерт пояснив, чому не поспішає знайомити Мішину з батьками
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я не хочу": Еллерт пояснив, чому не поспішає знайомити Мішину з батьками

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт зробив відверте зізнання

13 січня 2021, 19:31
Поділіться публікацією:








Нещодавно реаліті-шоу "Холостячка", переможцем якого став Олександр Еллерт, підійшло до свого логічного завершення. В пост-шоу проекту стало відомо, що Ксенія і Олександр разом, але ось знайомити кохану з батьками він чомусь не поспішає.

"Я не хочу": Еллерт пояснив, чому не поспішає знайомити Мішину з батьками

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт - фото з відкритих джерел

Еллерт прокоментував цю ситуацію. Так, він пояснив, що Ксенія досі не знайома з його батьками, з тієї причини, що вони на даний момент знаходяться на Донбасі. Цими подробицями він поділився в своєму інтерв'ю для програми "Зе Інтерв'юер".

Комік поділився, що йому вже неодноразово говорили про те, що є й інші способи знайомства: наприклад, Zoom або Skype. Але він відповів, що такі варіанти йому категорично не підходять.

"Я не хочу першу зустріч з жінкою, яку люблю, знайомити, як ось в цих стереотипних гумористичних програмах. Коли батьки сидять в трусах, а потім випадково встають. Я не хочу. Я хочу вживу. Я прекрасно розумію, як буде реагувати мама, яка вона активна людина. Я вважаю, що жива зустріч набагато крутіше буде", — пояснив свою позицію Олександр.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Мішина і Еллерт розповіли, як приховували стосунки після завершення проекту. Героїня романтичного шоу "Холостячка" актриса Ксенія Мішина та її коханий сценарист Олександр Еллерт розповіли, як у них виходило приховувати стосунки після закінчення проекту. Цим пара поділилася в телепрограмі "Світське життя".
Від зйомок "Холостячки" до його трансляції по ТБ пройшов тривалий час, і за умовами контракту пара не могла поширювати інформацію про свої стосунки. За словами актриси, перший час після закінчення "Холостячки" виявився для пари найважчим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини