Головна Новини Зірки персона "Я спокійно ставлюся до цього всього": Михайло Боярський заявив, що готовий працювати таксистом
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я спокійно ставлюся до цього всього": Михайло Боярський заявив, що готовий працювати таксистом

Виконавець пісні "Зеленоглазое такси" зізнався в Instagram, що передчуває кризові роки для творчої сфери

18 листопада 2020, 13:46 comments1261
Поділіться публікацією:

Складна економічна ситуація торкнулася всіх без винятку: від простих працівників до зірок шоу-бізнесу. І якщо хтось готовий чекати допомоги від держави, то народний російський артист Михайло Боярський заявив, що вихід можна знайти навіть із самої складної життєвої ситуації. Головне — не опускати руки, а знаходити можливості. Також він додав, що якщо незабаром ситуація не зміниться, то він готовий йти працювати таксистом.

"Я спокійно ставлюся до цього всього": Михайло Боярський заявив, що готовий працювати таксистом

Михайло Боярський. Фото: popbio.ru

"Артисти, які скаржаться на втрату доходу через пандемію, повинні знайти додаткове джерело заробітку, але не чекати допомоги від держави. Я спокійно ставлюся до цього всього. Ми багатими не були і звикати не варто. Якісь пільги отримувати? Мені здається, для чоловіка — це соромно. Я вважаю, що мужик — навіть в такій жіночій професії, як акторська — все одно повинен вміти діставати гроші будь-яким способом. Яким саме — це вже його проблеми. Але просити — ні в якому разі. Я б не взяв державну підтримку, не можу собі дозволити такої розкоші. Якщо говорити про тих артистів, які втратили роботу, то, напевно, їм потрібно якось допомогти. Але я б не зміг прийняти допомогу, знайшов би собі іншу роботу. Перше, що в голову приходить — пішов би водити машину", — зізнався співак.

Також видання "Коментарі" розповість, названі гонорари російських зірок за новорічні корпоративи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини