Головна Новини Зірки персона "Я завжди мріяла зробити це": Адель зробила несподівану заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я завжди мріяла зробити це": Адель зробила несподівану заяву

Стала відома дата, коли фанати знову побачать зірку на екрані

19 жовтня 2020, 21:34
Поділіться публікацією:

Відомо, що в минулому році популярна виконавиця шокувала фанатів заявою, що йде зі сцени. Зараз Адель продовжує і далі дивувати своїх шанувальників: на своїй сторінці в Instagram вона написала, що має намір знову повернутися на телебачення. Про це пише видання lux.

"Я завжди мріяла зробити це": Адель зробила несподівану заяву

Адель. Фото: joinfo.com

"Я так схвильована цим! Це буде мій перший концерт для Saturday Night Live. Я завжди мріяла зробити це, але ніяк не могла підібрати вдалий момент. Однак, чи зможу я знайти більш правильний час, ніж 2020 й?", — запитує артистка.

Також співачка додала, що останній раз брала участь в телешоу ще в 2008, а з тих пір пройшло вже довгих 12 років. Вона згадала, як її виступ на проекті негативно вплинув на її творчість в Америці, але тепер вона просто не може відмовитися від концерту. Тому майбутня подія є для неї одночасно і радісною, і дуже хвилюючою. Також відомо, що яскравий тріумф відбудеться вже 24 жовтня.

”Я завжди мріяла зробити це”: Адель зробила несподівану заяву - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Адель запідозрили в романі з відомим репером. Інсайдер повідомляє, що співачку бачили увечері в одному з барів Лондона. Вона була разом з 38-річним репером Джозефом Аденугі, більш відомим як Skepta. Спочатку вони були вдвох, а потім до них приєднався ще один виконавець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини