Головна Новини Зірки персона "Якого красеня приховували": Влад Яма вперше показав обличчя сина
commentss НОВИНИ Всі новини

"Якого красеня приховували": Влад Яма вперше показав обличчя сина

5-річний Леон засвітився на проекті "Маскарад"

19 жовтня 2020, 13:45
Поділіться публікацією:

Влад Яма разом зі своєю дружиною досить довгий період часу приховували свого первістка Леона від громадськості. Нарешті батьки вирішили, що прийшов час для його першого публічного виходу у світ, тому хлопчик взяв участь в розважальному шоу "Маскарад" на каналі 1+1. Про це пише видання lux.

"Якого красеня приховували": Влад Яма вперше показав обличчя сина

Влад Яма з родиною. Фото: lux.fm

Так, зірковий хореограф Влад взяв сина на проект, щоб той допомагав йому вгадувати, хто з зірок сховався за яскравим костюмом вигаданого персонажа. Варто зазначити, що Леон охоче погодився допомогти татові в цій нелегкій справі.

Шанувальники ж почали сперечатися, на кого більше схожий хлопчик. Але в чому вони зійшлися абсолютно одноголосно, так це в тому, що Леон просто ангельська дитина з прекрасним вихованням.

"З дебютом Леона на ТБ! Якого красеня приховували. Тепер зрозуміло, зараз накинуться зіркові наречені", — написали фанати в коментарях.

Відомо, що пара виховує хлопчика як особистість, у якої є свій характер, свої мрії і бажання. Вони впевнені в тому, що з дитинства потрібно спілкуватися з дитиною як з дорослою людиною, щоб малюк відчував свою відповідальність і право робити власний вибір.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Влад Яма вперше розповів, чому багато років відтягував весілля. У своєму інтерв'ю для каналу "Україна" хореограф чесно розповів, що його змушувало так довго відкладати весілля. Він поділився, що раніше дуже помилявся, думаючи, що обручка на пальці позбавить його жіночої уваги. Адже танцюрист досить популярний серед жіночої аудиторії, а в глянцевих журналах його часто називали мачо. Тому він боявся, що одруження позбавить його таких переваг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини