Американський актор хоче воювати на боці РФ заради Путіна

Сігал має дивну, неприродну симпатію до Путіна.

Колишній зірка Голлівуду, Стівен Сігал, відомий своєю підтримкою режиму Путіна, зняв фільм під іронічною назвою "Во имя справедливости". У цьому фільмі Сігал поділився своїми думками про вторгнення Росії в Україну, заявивши, що не був здивований агресією. За його словами, він на Близькому Сході дізнався про початок війни і нібито зрозумів те, що залишається незрозумілим для багатьох політиків і експертів, а саме мету цієї війни для РФ.

Сігал також висловився на підтримку Путіна, заявивши, що знає, що той "насправді відстоював" і що намагався зробити. Він навіть написав листа Путіну на другий день повномасштабного вторгнення, де оголосив про свою готовність воювати на боці Росії і, якщо потрібно, померти за Путіна.

"Що стосується Володимира Путіна, то я знаю, що він насправді відстоював і що намагався зробити", - цитують Сігала росЗМІ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Стівен Сігал розповів, хто переможе на війні в Україні. Колишній американський актор, а нині спецпредставник МЗС РФ із питань російсько-американських гуманітарних зв'язків Стівен Сігал заявив, що Росія переможе на війні в Україні. Відомий скандальний актор та нині громадянин РФ Стівен Сігал висловив підтримку Росії на війні в Україні.

Колишня зірка Голлівуду Стівен Сігал, відомий своїми ролями у бойовиках, а також володіє чорним поясом 7 дану з айкідо. З 2014 року відкрито підтримує російське вторгнення в Україну та Володимира Путіна. Через це він потрапив до бази "Миротворець" як особа, що становить загрозу Україні та міжнародному правопорядку. У 2016 році Путін надав Сігалу російське громадянство.