Головна Новини Зірки персона Аналізи були ідеальними: співачка Міка Ньютон розповіла, як у неї проявився рак
commentss НОВИНИ Всі новини

Аналізи були ідеальними: співачка Міка Ньютон розповіла, як у неї проявився рак

Лікування захворювання відбувалося в Америці

23 лютого 2021, 12:46
Поділіться публікацією:








Популярна українська співачка Міка Ньютон поділилася історією про те, як онкологічне захворювання проявляло себе до діагностики, а також, як їй вдалося його подолати. Про це дівчина розповіла в телепрограмі "Зірковий шлях", передає "Апостроф". 

Аналізи були ідеальними: співачка Міка Ньютон розповіла, як у неї проявився рак

Співачка Міка Ньютон розповіла, як у неї проявився рак - фото з відкритих джерел

"Мені чоловік сказав: "Ой, ти перестала багато розмовляти, щось тихо в будинку". Я вже о четвертій годині хотіла лягати спати, настільки погано ставало, — сказала артистка. — У мене було дуже сильне здуття живота, я не розуміла, що відбувається. Я пішла на йогу, змінювала дієту, думала, що потрібно робити все, щоб схуднути", — поділилася співачка.

Міка Ньютон відзначила, що вирішила здати всі аналізи в Україні, і вони виявилися ідеальними. Однак, коли дійшла черга до УЗД, у співачки була виявлена кіста. Співачка повернулася до Штатів, де проживає вже десять років, щоб прооперуватися в перевіреному медичному закладі. Обстеження показало, що діагностована кіста на яєчнику є злоякісною.

Співачка також зізналася, що для того, щоб побороти онкологічне захворювання знадобився рік і кілька хірургічних втручань. Медики були змушені видалити один яєчник, однак зараз зірка повністю здорова і хоче подарувати своєму чоловікові дитину.


Нагадаємо, що у 2019 році у Міки Ньютон діагностували рак яєчників. На своїй офіційній сторінці в Інстаграм поділилася з шанувальниками своєю історією про перенесене онкозахворювання.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що напередодні в Чернівцях поліцейські виконали почесну місію — прийняли до своїх лав 10-річного хлопчика, хворого на рак. Урочиста церемонія відбулася у дворі благодійного притулку для матері та дитини "Місто добра".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини