Головна Новини Зірки персона Анджеліна Джолі вперше розповіла, чому пішла від Пітта
commentss НОВИНИ Всі новини

Анджеліна Джолі вперше розповіла, чому пішла від Пітта

В першу чергу, Джолі дбала про сімейне благополуччя

22 червня 2020, 12:15 comments1555
Поділіться публікацією:

Голлівудська красуня Анджеліна Джолі довгий час не давала коментарів з приводу свого розлучення з актором Бредом Піттом. І лише нещодавно в інтерв'ю виданню Vogue пояснила, чому зважилася на такий крок.

Анджеліна Джолі вперше розповіла, чому пішла від Пітта

Wireimage

Зірка "Малефісенти" зізналася, що розлучилася з чоловіком заради благополуччя своєї сім'ї, і не шкодує про таке рішення. Джолі всіляко намагається захистити своїх дітей і хоче, щоб вони жили у мирі. Після розлучення зіркового сімейства у мережі ходило безліч чуток і домислів, а її діти в інтернеті читали про себе багато неправдивої інформації. Однак, Джолі всіляко підтримувала їх і нагадувала про те, що вони знають свою власну правду і це найголовніше.

Анджеліна Джолі розповіла, що її діти починають потроху "зцілюватися", і кожен з них дуже сильний.

Нагадаємо, що одна з найкрасивіших пар Голлівуду розлучилася в 2016 році після 12 років спільного життя. У Джолі та Пітта шестеро дітей (троє рідних і троє прийомних). В мережі ходили чутки, що приводом для розлучення пари стала сварка між Піттом і їх старшим сином Меддоксом. Подейкують, що актор нібито підняв руку на хлопчика.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яку пораду Анджеліна Джолі дала батькам, які втомилися від карантину та самоізоляції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини