Головна Новини Зірки персона Анджеліні Джолі – 45: шлях актриси від наркотиків до всесвітньої слави
commentss НОВИНИ Всі новини

Анджеліні Джолі – 45: шлях актриси від наркотиків до всесвітньої слави

На своєму шляху Анджеліна Джолі пережила не мало труднощів

4 червня 2020, 13:05 comments1882
Поділіться публікацією:

Голлівудська красуня, зірка фільмів "Лара Крофт" і "Малефісента" Анджеліна Джолі сьогодні, 4 червня, святкує свій ювілей. В цьому році знаменитості виповнилося 45 років. За цей час вона побудувала неймовірну кар'єру в кінематографі, пробуючи себе в ролі актриси, сценариста, режисера і продюсера. Але крім цього, Анджеліна Джолі — модель, посол доброї волі ООН і багатодітна мама.

Анджеліні Джолі – 45: шлях актриси від наркотиків до всесвітньої слави

З нагоди дня народження зірки, ми вирішили розкрити деякі факти її біографії, які покажуть, що шлях актриси до всесвітнього визнання був тернистим.

Акторські амбіції

В одному з інтерв'ю Анджеліна Джолі розповіла, що любов до акторства прищепила їй мама, яка сама була актрисою і часто водила її з братом на перегляд кінофільмів. Тому в 11-річному віці майбутня зірка почала навчатися в кіношколі в Лос-Анджелесі. Але Джолі виявилася не єдиною студенткою з великим потенціалом, тому часто відчувала себе аутсайдером серед інших. Також вона соромилася своєї худої статури і зовнішнього вигляду, тому що носила одяг, куплений в секонд-хендах.

Ненависть до себе

Юні роки актриси складно назвати безхмарними та райдужними, тому що Джолі відчувала себе пригніченою. Її спроби почати модельний бізнес були провальними і майбутній актрисі було важко приймати невдачі, тому вона стала наносити собі ножові порізи на тілі. Джолі зізнається, що ритуал нанесення ран самій собі і відчуття болю від цього, можливо, відчуття самої себе живою істотою стали для неї якоюсь терапією. Знаменитість розповіла, що в той час вона відчувала ненависть до себе.

У всі тяжкі

Одного разу актриса заявила, що могла померти в юному віці через пристрасть до наркотичних речовин. Джолі зізналася, що до 20 років спробувала все, що можливо.

Відмова від прізвища батька

З батьком у актриси дуже складні відносини. Вона з ним не спілкується вже кілька років і не дозволяє йому бачитися зі своїми дітьми. Анджеліна Джолі звинувачувала батька за те, що він зраджував матері і кинув її з двома дітьми. Були моменти, коли вони налагоджували спілкування, наприклад, на зйомках фільму "Лара Крофт", але все закінчилося скандалом. У 2002 року актриса офіційно стала використовувати друге ім'я "Джолі" в якості прізвища, відмовившись від "Войт". Батько після такого рішення заявив, що його дочка має проблеми з психікою.

Прорив і визнання

З 1997 року актриса потроху завойовує любов шанувальників і кінокритиків. Вона знімається у фільмі "Еммі", "Джіа", "Влада страху". А в 1999 році на екрани виходить фільм "Перерване життя", який обернувся справжнім тріумфом для Анджеліни Джолі. За роль неприборканої бунтарки Ліси Роув вона отримала свій третій "Золотий глобус", премію Гільдії кіноакторів США і, нарешті, "Оскар" за "Кращу жіночу роль другого плану". Всі провідні критики аплодували Анджеліні Джолі, яка моментально отримала в Голлівуді зірковий статус.

2000-ті роки ознаменувалися для актриси участю у фільмах про супергероїню Лару Крофт. І незважаючи на те, що кінокритики не особливо оцінили ці проекти, вони приносли непоганий прибуток. За другу частину "Лари Крофт" актриса отримала гонорар у 12 мільйонів доларів, ставши однією з найбільш високооплачуваних актрис в світі.

Почесний громадянин Камбоджі і храм на честь Анджеліни

За словами Джолі, очі на гуманітарну катастрофу в країнах третього світу їй відкрила Камбоджа. Актриса зробила кілька поїздок в табори біженців в Пакистані і жертвувала великі суми до фондів, які займаються допомогою постраждалим. А в 2001 році керівництво комісії у справах біженців проголосило Джолі послом доброї волі ООН.

У 2004 році за гуманітарну роботу, проведену в Камбоджі, прем'єр-міністр країни нагородив актрису званням почесного громадянина. У серпні 2005 року актриса отримала офіційне підданство Камбоджі від короля цієї країни за свої заслуги, спрямовані на допомогу мешканцям. У Камбоджі в честь Анджеліни назвали храм.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Анджеліна Джолі розповіла про свої комплекси. Що не влаштовує актрису в собі?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення


Новини