Анна Курнікова показала двійнят від Іглесіаса, які підросли

Анна та Енріке виховують трьох дітей

Популярний співак Енріке Іглесіас і російська тенісистка Анна Курнікова, ведуть "закритий" спосіб життя і мало говорять про свою сім'ю, але іноді вони радують підписників знімками своїх маленьких дітей.

У середу, 16 грудня, їх двійняткам Люсі та Ніколасу виповнилося три роки й з цієї нагоди російська спортсменка опублікувала у своєму Instagram їх фотографії. Вона не стала залишати під постом довгий текст, лише поставила цифру 3 і смайлик у вигляді сердечка. Обидва малюки дивляться в камеру і мило посміхаються.

Підписники Анни бурхливо відреагували на знімки їх з Іглесіасом підрослих дітей і зразу проаналізували, хто з дітей на кого схожий більше. "Дівчинка - татова, хлопчик - мамин. Класика"," Як час швидко летить"," Два милих досконалості!","Батькова доча","Все найкраще від батьків", - прокоментували фоловери.

Енріке Іглесіас також залишив коментар у вигляді сердечка під знімками своїх двійнят, а ось публікувати фотографій дітей на своїй сторінці в соціальній мережі не став.

Нагадаємо, що відомий іспанський виконавець Енріке Іглесіас вже довгий час зустрічається з Анною Курніковою. Інформації про те, що вони зв'язали себе узами шлюбу немає, але це не заважає їм бути щасливою родиною, особливо, коли у них ростуть такі чудові діти. До слова, в січні 2020 року Анна народила співакові ще одну доньку, яку назвали Мері (Маша). Про вагітність російської спортсменки стало відомо, коли вона була на 9-му місяці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Енріке Іглесіас зізнався, що з появою третьої дитини в родині він намагається максимально допомагати своїй коханій, тому з легкістю змінює підгузки й годує молодшу дочку. І хоч справлятися з трьома дітьми важко, співак зізнався, що для нього це неоціненний досвід.