Арнольд Шварцнеггер потрапив у ДТП: зіштовхнулися чотири автомобілі

Арнольд Шварценеггер потрапив в аварію в Лос-Анджелесі, але не був поранений

Поліція повідомила, що Арнольд Шварценеггер потрапив у ДТП у п'ятницю, 21 січня, вдень у Лос-Анджелесі. Про це повідомляє Insider.

Департамент поліції Лос-Анджелеса повідомив KABC, що в аварію потрапили чотири транспортні засоби, одна людина отримала легкі травми. Це сталося на перетині бульвару Сансет і Алленфорд-авеню в Брентвуді, елітному приміському районі.

У поліції Лос-Анджелеса повідомили, що Шварценеггер не постраждав і що жодних арештів у зв’язку з аварією не було.

CBSLA повідомляє, що поліція зазначила, що Шварценеггер керував своїм позашляховиком Yukon, коли повернув ліворуч через сигнал "червона стрілка", зіткнувшись з червоним Prius, який робив розворот. Поліція повідомила, що автомобіль Шварценеггера перекинувся, а також зіткнувся з іншими транспортними засобами, включаючи Porsche Cayenne.

LAPD вказала, що наркотики та алкоголь не були задіяні, повідомляє CBSLA.

Представники Шварценеггера і LAPD не відразу відповіли на запит Insider про коментар.

Як повідомляли раніше "Коментарі", паризька компанія таксі призупинила використання автомобілів Tesla через смертельну аварію. Провідна паризька компанія таксі G7 призупинила використання 37 автомобілів Model 3 у своєму автопарку після суботньої аварії за участю одного з її водіїв, у якій одна людина загинула та 20 отримали поранення. Троє людей перебувають у важкому стані, повідомляють слідчі. Tesla не відповіла на запити про коментар. Автовиробник збирає детальні дані з датчиків і камер на своїх автомобілях і використовуватиме ці дані надалі, щоб оскаржити заяви про те, що аварії були спричинені несправною технологією.