Бачила, як згасає: російська співачка розповіла про хворобу Заворотнюк

Ольга Орлова розповіла про те, як хворіла Анастасія Заворотнюк

Російська виконавиця і колишня учасниця групи "Блестящие" Ольга Орлова, що товаришувала з покійною Жанниою Фріске, розказала про те, як поводилась і почувала себе Анастасія Заворотнюк, про смерть якої повідомили 30 травня.

Як розповіла Орлової, на яку посилається пропагандистське ЗМІ, на початку захворювання Анастасії з нею вийшов на зв'язок чоловік артистки, який просив про зустріч. Йому потрібно було проконсультуватись щодо діагнозу Заворотнюк. Співачка додала, що акторка приїхала з ним і вони подружились.

Вона ще повідомила, що всі візити Ольги Орлової були в таємниці, аби інформація та знімки хворої зірки не потрапили на сторінки видань.

Ще російські ЗМІ повідомляють, що співробітники лікарні та лікарі суворо стежили, щоб ніхто не робив фото Заворотнюк. Говорять, що зірка сильно змінилась і родина дуже переживала, щоб фото Завортнюк не виклали в мережу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Заворотнюк перед смертю повністю позбавила чоловіка спадщини. Російська кіноакторка Анастасія Заворотнюк, яка пішла з життя в ніч на 30 травня 2024 року, ще три роки тому вказала, як розподілятимуть її майно після смерті.

Як інформують пропагандисти з російських ЗМІ, артистка знала, що шансів у неї не залишилось, тому залагодила всі питання своєї спадщини наперед, аби рідні не мали між собою конфліктів. Елітні автомобілі кіноакторка переписала на свою маму. Будинок в селищі Крекшино, де Анастасія мешкала із чоловіком-фігуристом Петром Чернишовим, вона розділила між своїми старшими дітьми — Анною і Майклом. Подейкують, що чоловікові акторка, ніби, не залишала нічого.