Головна Новини Зірки персона Багатство з бруду: чому вчить біографія Сильвестра Сталлоне
commentss НОВИНИ Всі новини

Багатство з бруду: чому вчить біографія Сильвестра Сталлоне

Скільки б досягнень в житті не було, Сталлоне продовжує створювати нові проекти, ніколи не зупиняючись на досягнутому. Сильвестр Сталлоне - це уособлення благородства, працьовитості та підприємництва

21 серпня 2020, 12:56 comments1125
Поділіться публікацією:

Біографія цього американського актора — історія про те, як з "нічого" зробити "все". До того, як Сталлоне став світовою знаменитістю, він навчався в школі для складних підлітків, деякий час навіть був бездомним. Тоді ще нікому невідомий актор грав епізодичні ролі, які не приносили ні слави, ні грошей. І в якийсь момент Сталлоне перестав чекати, і сів за написання свого фільму. Так в 1976 році на екрани вийшов "Роккі", який потім був номінований на 10 премій "Оскар".

Багатство з бруду: чому вчить біографія Сильвестра Сталлоне

Сільвестр Сталлоне. Фото: Peopletalk

В основі фільму історія про боксера-любителя, який став чемпіоном, завдяки постійній роботі над собою і своїми навичками. Як говорив Роккі: "Я давно перестав думати так, як думають інші. Ви повинні думати так, як думаєте".

При народженні Сталлоне отримав пошкодження нерва, в результаті чого у нього залишилося частково паралізоване обличчя. Але замість того, щоб пригнічувати себе за це, актор зробив це своєю відмінною рисою.

У свої 74 роки Сильвестр Сталлоне виглядає краще, ніж деякі чоловіки, які набагато молодші за нього. А все тому, що він зробив спорт стилем свого життя — це один з його головних пріоритетів. Перемога — ще не все, набагато важливіше те, як ти до неї прийшов. І сила Роккі Бальбоа була не в престижних титулах і численних перемогах, а в тому, що він любив свою справу, робив її серцем.

Цінність результату — в боротьбі за нього. Легкий успіх, ніколи не принесе такого задоволення, як успіх, який досягається наполегливою працею і самовідданістю. Ось як Сталлоне розуміє цінність боротьби: "Якщо у вас немає гори, побудуйте її, а потім підніміться. І після того, як ви підніміться, побудуйте ще одну, щоб рухатися до вершин"

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Роббі Вільямс має намір переїхати з Каліфорнії, щоб врятувати дітей








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини