Білл Гейтс зав’язав роман з мільйонеркою. Хто нова дівчина засновника Microsoft

Американський мільярдер Білл Гейтс зав’язав роман з мільйонеркою Полою Херд, яка є вдовою керівника таких технологічних гігантів як Oracle і Hewett-Packard.

У Білла Гейтса з'явилася нова дівчина. Засновник Microsoft, мільярдер і філантроп зустрічається з Полою Херд, вдовою глави Oracle і Hewett-Packard. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Daily Mail.

Білл Гейтс у 2021 році розлучився з Меліндою Гейтс, пара перебувала у шлюбі впродовж 34 років. Це стало друге найдорожче розлучення в історії. На першому місці Джеф Безос, який віддав дружині майже 40 млрд доларів.

Білла Гейтса та Полу Херд помітили на останньому Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу. Обидва є давніми шанувальниками цього виду спорту.

"Вони разом понад рік, але для їхнього близького оточення не є секретом, що вони перебувають у романтичних стосунках", - сказав друг пари.

Окрім відвідин тенісних матчів, пару також бачили в Сіднеї під час романтичної прогулянки містом, де Білл Гейтс та Пола Херд милувались краєвидами відомого Оперного театру.

Нова супутниця 67-річного Біла Гейтса займається благодійністю, а також працює в івент-індустрії. Пола Херд була дружиною Марка Херда президента таких технологічних гігантів як Hewett-Packard та Oracle. Херд помер у 2019 від раку, а Пола Херд отримала його статок, який оцінювався близько 500 млн доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін відреагував на західні компанії, які залишили Росію.

Також "Коментарі" писали, що відомий бразильський футболіст Габрієль Жезус, який захищає кольори англійського футбольного клубу "Арсенал" розлучився зі своє партнеркою. Нещодавно у пари народилась дитина.