Головна Новини Зірки персона Бив і плював в обличчя: Ольга Бузова зі скандалом розыйшлася з нареченим
commentss НОВИНИ Всі новини

Бив і плював в обличчя: Ольга Бузова зі скандалом розыйшлася з нареченим

Пара поскандалила під час спільного відпочинку на Мальдівах

22 січня 2021, 12:15
Поділіться публікацією:

Популярна співачка Ольга Бузова шокувала своїх шанувальників зізнанням у розставанні з нареченим — блогером Давидом Манукяном, відомим як Dava. Артистка розірвала заручини з нареченим та зазначила, що тепер вільна дівчина і попросила не ставити ніяких питань про колишнього коханого. Про це вона розповіла у своєму Instagram.

Бив і плював в обличчя: Ольга Бузова зі скандалом розыйшлася з нареченим

Ольга Бузова та Давид Манукян - фото з відкритих джерел

Однак найбільше фанатів шокували зізнання Бузової в тому, що її наречений "виробляв незрозумілі речі", ображав її, а також бив і плював в обличчя.

Бив і плював в обличчя: Ольга Бузова зі скандалом розыйшлася з нареченим  - фото 2

"Допоможіть зараз мені вижити. Сестра з інсультом, мама з бабусею, яка бореться з раком,  в Литві. І це не все, що я переживаю зараз. Я вдячна йому за миті щастя. Я любила і люблю. Але! Але — це але я не можу сказати з поваги до своєї любові", — написала артистка.

Пізніше, зі слів Бузової, стало відомо, що пара посварилася під час спільного відпочинку на Мальдівах. Співачка також попросила наслідувати її прикладу і заблокувати Давида Манукяна в Instargam.

"Я не знаю, чи правильно я роблю чи ні, вибачте мені. Так, ось так буває, я його заблокувала. І якщо ви мене любите, то зробите те ж саме", — написала Бузова.

До слова, про стосунки між Бузової та Давою стало відомо у 2019 році. Нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що Давид нібито зробив пропозицію своїй коханій на початку року, і що вони одружилися під час поїздки на Мальдіви.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що популярна російська співачка Ольга Бузова відповіла на пропозицію записати спільну пісню і знятися в кліпі Потапа і MOZGI. Слід почати з того, що Олексій Потапенко (Потап) звернувся до знаменитості з пропозицією співпраці. У короткому відеозверненні артист просить у підписників якомога більше відзначати співачку, щоб вона побачила цю пропозицію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини