"Боялася померти": донька Ніни Матвієнко вперше розповіла про причини смерті її матері

Тоня Матвієнко поділилася подробицями останніх місяців життя великої української артистки

Восени всі українці були вражені трагічною новиною - померла легенда української пісні, народна артистка Ніна Матвієнко. Її смерть для багатьох стала ударом, проте найбільше була вражена сім'я артистки.

Донька Ніни Митрофанівни, заслужена артистка Тоня Матвієнко, мовчала про стан мами два місяці. Тільки недавно, даючи інтерв'ю для Viva вона сказала, що сталось з душею української пісні.

Зокрема, Антоніна зізналась, що і Ніна Митрофанівна, і її близькі, дізнались про недугу випадково - в серпні в артистки заболіло в животі, вона пішла до лікаря і взнала страшну новину.

"Для всіх було шоком. Як це - людина, яка все життя була енергійною, спортивною, не пила, не курила, до кінця життя бігала сходами – і таке могло статися. Лікар сказав, що у Ніни Митрофанівни вже майже 4 роки була хвороба. Для неї це був теж шок. Вона боялася померти від цієї хвороби", - розповіла донька співачки.

За два місяці Ніни Матвієнко не стало. Свій останній час вона провела в лікарні, де дуже тужила за домом. Тоня повідомила деталі - домовину співачки перед похованням спочатку привезли додому, щоб покійна могла "попрощатися" з рідними стінами.

Ще донька знаменитості нагадає про важливість регулярних чекапів організму, бо на ранній стадії при теперішньому рівні медицини з недугою можна боротись.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що звернення покійної Ніни Матвієнко до доньки розчулило Мережу. Після того, як померла народна артистка України Ніна Матвієнко, в соціальних мережах поширюють відеоролик, де артистка записала звертання до своєї доньки Антоніни. Хоч вперше цей відеоролик з'явивсь ще минулого року, зараз, коли співачка пішла з життя, він викликає ще більше хвилювань.