Брата російської акторки звинувачують у жорстокому вбивстві у США: що відомо

Волкова намагається захистити брата і вірить, що він не винен

Молодшого брата актриси з РФ і зірки серіалу "Вороніни" Катерини Волкової звинуватили у жорстокому вбивстві двох людей. Цей злочин стався в Сполучених Штатах.

Росіянина взяли під варту в Медфорді. 37-річному брату кіноактриси висунули підозру в тому, що він жорстоко позбавив життя двох своїх співгромадян. Тепер Волков знаходиться під арештом без права внести заставу.

Як інформує CBS, брат російської зірки позбавив життя своїх знайомих, а потім розчленував труп одного з них. Як стверджує слідство, росіянин наважився на вбивство з помсти. Підозрюваний перебував в дружніх відносинах з парою росіян, але зовсім недавно між друзями виникла сварка. Один з них відмовивсь бути поручителем для оренди квартири, яку наймав Волков. З цієї причини брата зірки "Вороніних", його дружину і двох дітей виставили на вулицю.

Повідомлення про злочин таки коментувала сама кіноактриса. Вона не говорила про це два дні, бо не могла "зібратися з духом". Волкова продовжує вірити, що її брат таки невинний.

"Так, це мій брат. Так, кілька днів тому його заарештували в США. Так, його звинувачують у дуже серйозному злочині. В даний час я і моя сім'я перебуваємо в шоці. Ми намагаємося встановити зв'язок з братом і його адвокатом, але поки зробити це не виходить. Ми не володіємо більшою інформацією, і намагаємося розібратися у всьому, що сталося. Проте, ми не сумніваємося в невинності Льоні. Я люблю і не відрікаюся від свого брата", - сказала кіноактриса.

Шанувальники не всі підтримують Волкову. Вони стверджують, що її брат є на відео камер відеоспостереження, проти нього зібрали багато доказів. На їх думку, зірці не вдасться знайти виправдання вчинку найближчого родича.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка "накинулася" з образами на президента Зеленського.