Головна Новини Зірки персона Бред Пітт розійшовся зі своєю 27-річною дівчиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Бред Пітт розійшовся зі своєю 27-річною дівчиною

Стосунки пари тривали недовго

29 жовтня 2020, 10:45 comments1066
Поділіться публікацією:

В кінці серпня заголовки преси "вибухнули" новиною про те, що у голлівудського красеня Бреда Пітта з'явилася нова дівчина, молодша за нього на 29 років. Роман актора і німецької моделі Ніколь Потуральскі викрили швидко, але ось тривав він недовго. Таку інформацію надав видання Page Six.

Бред Пітт розійшовся зі своєю 27-річною дівчиною

Бред Пітт та Ніколь Потуральскі | Global Look Press/nico.potur/Instagram

Інсайдер повідомляє, що зірка "Бійцівського клубу" розлучився зі своєю молодою коханої й причиною цього вчинку могла стати відстань. Як відомо, Бред Пітт живе в Лос-Анджелесі та продовжує боротися за опіку над своїми дітьми з екс-дружиною Анджеліною Джолі, а модель зі своїм сином живе в Німеччині. Передбачається, що роман знаменитостей не пройшов випробування відстанню.

Нагадаємо, що вперше пару побачили разом в аеропорту Парижу, звідки вони на приватному літаку голлівудської зірки вирушили на південь Франції, де в актора є розкішний маєток. Там вони відпочивали та насолоджувалися товариством один одного. ЗМІ з'ясували, що влітку Ніколь навіть познайомила Бреда Пітта зі своїм сином, а це говорить про те, що вона серйозно ставилася до їх роману.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що нова кохана Бреда Пітта перебуває у шлюбі з його хорошим знайомим-ресторатором, але у них з моделлю вільні стосунки, тому він не заважав її роману з актором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини