Головна Новини Зірки персона Брітні Спірс показала красеня-бойфренда
commentss НОВИНИ Всі новини

Брітні Спірс показала красеня-бойфренда

Брітні Спірс знову говорить про непрості стосунки з батьком

24 лютого 2021, 04:50
Поділіться публікацією:

Поп-зірка Брітні Спірс опублікувала в соціальній мережі відео, на якому її хлопець ніс її на руках, продемонструвавши відмінну фізичну форму.

Брітні Спірс показала красеня-бойфренда

Брітні Спірс з молодим бойфрендом, фото з відкритих джерел

Брітні Спірс знову говорить про непрості стосунки з батьком. Фанати розгорнули в мережі флешмоб #FreeBritney, мета якої — звільнити співачку від надмірного впливу батька. Спостережні шанувальники впевнені, що зірка просить їх про допомогу, посилаючи таємні знаки. Батько співачки, Джеймі Спірс, юридично залишається опікуном дочки з фінансових питань, однак співачка має намір відстояти своє право на матеріальну незалежність.

При цьому Спірс показує, що, якщо відносини з батьком зайшли в глухий кут, то відносини з бойфрендом розвиваються відмінно. В опублікованому зіркою ролику Сем Асгарі несе Спірс на спині під час їх гірської прогулянки.

Нагадаємо, український музикант Сергій Бабкін, у якого діагностували рідкісне захворювання, не зміг стримати емоцій після прильоту до Відня. Артист поїхав до Австрії, щоб зробити операцію на очах. Як написав сам артист в соціальних мережах, він страждає від офтальмологічного захворювання, яке може позбавити його зору. Сергій Бабкін був змушений виїхати за кордон, щоб пройти лікування. З цією метою він знаходиться в Австрії, в відомої спеціалізованої лікарні Ландштрассе. Артист також повідомив шанувальникам, що він здав тест на коронавірус. На найближчий час заплановано повне обстеження, і, якщо його результати виявляться сприятливими, оперативне втручання пройде 5 лютого.

Дружина популярного українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана розповіла, як зараз себе почуває артист. Раніше у нього діагностували рідкісне захворювання очей, тому рятувати його потрібно якомога швидше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини