Головна Новини Зірки персона «Чарівної таблетки не існує»: ALYOSHA розповіла, як стати зіркою шоу-бізнесу
commentss НОВИНИ Всі новини

«Чарівної таблетки не існує»: ALYOSHA розповіла, як стати зіркою шоу-бізнесу

ALYOSHA закликала артистів-початківців "горіти" своєю справою

6 липня 2020, 13:20 comments1478
Поділіться публікацією:

Українська співачка ALYOSHA (справжнє ім'я – Олена Тополя, до заміжжя – Кучер) народилася в місті Запоріжжя і виросла у звичайній родині. Але її велика праця і незгасне бажання займатися улюбленою справою, зробили співачку однією із найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу. В ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" ALYOSHA розповіла, як змогла досягти такого успіху.

«Чарівної таблетки не існує»: ALYOSHA розповіла, як стати зіркою шоу-бізнесу

alyoshasinger / Instagram

"Не буду оригінальною, якщо скажу: "чарівної таблетки не існує". Досягти успіху може кожен, головне – "горіти" своєю справою. І, звісно ж, щоденна праця. Цей симбіоз рано чи пізно принесе свої плоди, і ви досягнете успіху", — зазначила артистка.

Також ALYOSHA зізналася, що відчувати в собі творчий потенціал почала ще в підлітковому віці. З 13-ти років вона почала ходити в хор, а пізніше представляти честь школи на міських вокальних конкурсах.

"Приблизно в той же час почала писати вірші. Натхненням були перші симпатії до однолітків. Замість шкільних конспектів я писала вірші. Замість того, щоб робити домашку з математики – теж писала вірші", — підкреслила співачка.

Нагадаємо, що популярність прийшла до співачки ще до міжнародного музичного конкурсу "Євробачення-2010", на якому вона представляла Україну. До цього вона неодноразово перемагала на різних конкурсах і фестивалях.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як карантин "вдарив" по планах співачки ALYOSHA.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини