Головна Новини Зірки персона «Час іде на дні»: український артист готується до серйозної операції
commentss НОВИНИ Всі новини

«Час іде на дні»: український артист готується до серйозної операції

Операцію артист буде робити за кордоном

24 січня 2021, 11:20 comments1149
Поділіться публікацією:

Популярний виконавець і музикант Сергій Бабкін заявив, що на деякий час залишає соціальні мережі через те, що у нього діагностували рідкісне захворювання і зараз він готується до серйозної операції.

«Час іде на дні»: український артист готується до серйозної операції

Сергій Бабкін / Instagram / @babkin_official

На своїй сторінці в Instagram артист повідомив, що змушений влаштувати собі "детокс" від телефону і соціальних мереж, тому що тиждень тому у нього виявили рідкісне захворювання очей, яке, за словами Бабкіна, зустрічається один раз на мільйон.

"Лікар сказав так — Запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини, 70% вашого центрального зору вже немає, ви сліпнете, Сергію ... Час йде на дні!", — написав музикант.

Бабкін розповів, що зробити операцію в Україні не може, тому що у нас немає потрібного обладнання для її проведення, і в країнах СНД теж немає.

Але музиканта погодилася прийняти одна з клінік в Австрії, тому зараз він зі своєю дружиною Сніжаною займається організаційними питаннями. За словами артиста, в період карантинних обмежень зробити це не так вже й просто.

Бабкін зазначив, що його операція запланована на 5 лютого, але йому з дружиною ще потрібно дістатися до Відня і минути десятиденний карантин, тому що його зір під загрозою і немає часу чекати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в серпні 2020 року Сергій Бабкін і його дружина Сніжана заразилися коронавірусною інфекцією. При цьому, пара й гадки не мала, де могла підхопити захворювання, адже дотримувалася всіх карантинних правил. Після дотримання самоізоляції та консультацій фахівця, у вересні Бабкін заявив, що вони змогли перемогти захворювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини