Головна Новини Зірки персона «Час змін»: Світлана Лобода зробила нову зачіску
commentss НОВИНИ Всі новини

«Час змін»: Світлана Лобода зробила нову зачіску

Підписники оцінили нову зачіску зірки

6 жовтня 2020, 00:30
Поділіться публікацією:

«Час змін»: Світлана Лобода зробила нову зачіску

Світлана Лобода

Популярна українська артистка Світлана Лобода, яка нещодавно поділилася з підписниками рідкісним знімком з мамою і сестрою, змінила імідж і похвалилася новою зачіскою. Фотографії нового образу зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Співачка написала, що настав "час змін", тому вона обстригла своє біляве волосся, зробивши каре, яке було у неї кілька років тому. На фото Лобода позує в чорному лонгсліві на одне плече, без спідньої білизні, засвітивши груди. А свій образ доповнила ніжним макіяжем і прикрасою на шиї у вигляді ланцюга.

За добу пост знаменитості зібрав понад 270 тисяч лайків і захоплені коментарі від шанувальників, які відзначили, що Лободі дуже йде її новий образ і вона має чудовий вигляд. Але знайшлися і ті фанати, які не помітили в зовнішності співачки значущих змін.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка телесеріалу "Всі жінки відьми" Аліса Мілано здивувала шанувальників кардинальною зміною іміджу. На новий колір волосся актриса зважилася заради ролі у кінострічці "The now".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини