Шерон Фонсека розповіла, як з родиною подолала COVID-19 - "це був божевільний тиждень"

Шерон Фонсека, Джанлука Ваккі та їхня дочка подолали Covid-19

Шерон Фонсека нарешті зайшла у свій профіль в Instagram, щоб повідомити про свій стан здоров'я, а також свого чоловіка Джанлуки Ваккі і маленької доньки. Кожен із них заразився Covid-19. Занепокоєння посилилося після того, як дізналися, що їхня однорічна донька Блу Джерусалима також захворіла. Про це повідомляє DND.

"Як ви знаєте, минулого тижня ми отримали позитивний результат, тож ми пропали через це. Першим був Джан, а потім донька. Я була останньою", — заявила 26-річна Шерон в одній зі своїх розповідей.

Модель також зазначила, що, хоча її чоловік і дочка дійсно відчували симптоми вірусу, вона їх не відчувала, тому вирішила піклуватися про них.

Чоловік всесвітньо відомої моделі також поділився думками на своїй сторінці в Instagram, побажавши своїм підписникам спокою, чистоти та любові в оточенні коханих людей.

"Те, про що я завжди мріяв, — це мистецтво рівноваги, чистоти та спокою, заспокійливого впливу на розум. Метою мистецтва, по суті, є не вивільнення моменту адреналіну, а скоріше поступова побудова вічного стану дива та спокою. І навіть якщо я завжди створював "танцюючих зірок" у важкі моменти, моя сім’я сьогодні – це те, що дасть мені енергію робити кращі та креативніші речі в роботі та взагалі в житті", - написав Джанлука Ваккі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", зірка "Кріпостної" хотіла покінчити життя самогубством. 32-річна українська актриса Анна Сагайдачна вперше зізналася, що хотіла покінчити життя самогубством через кохання. Дівчина зізналася, що у 18-річному віці закохалася в чоловіка, який був старший за неї на 17 років. Але їхні стосунки були "важкими" і вона кілька разів думала про самогубство.