Головна Новини Зірки персона Червоні пасма і чубчик: Мішель Андраде вперше пофарбувала волосся
commentss НОВИНИ Всі новини

Червоні пасма і чубчик: Мішель Андраде вперше пофарбувала волосся

Мішель Андраде здивувала «вогненною» зачіскою

6 грудня 2020, 17:10 comments1325
Поділіться публікацією:

Популярна артистка Мішель Андраде, яка зовсім недавно демонструвала шанувальникам, як виглядає без макіяжу, приголомшила новою зачіскою.

Червоні пасма і чубчик: Мішель Андраде вперше пофарбувала волосся

Мішель Андраде (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фотографію, на якій позує у своєму новому образі. Мішель зробила собі рваний чубок, який дуже популярний в цьому сезоні й вперше в житті пофарбувала своє каштанове волосся, застосувавши техніку "прихованого" фарбування. Така техніка дозволяє заховати кольорові пасма в основній масі волосся, але при цьому додає образу "родзинки".

Співачка зробила собі яскраво-червоні пасма, які зробили її ще більш стильною та ефектною. Відомо, що для створення свого нового іміджу артистка запросила одного з кращих hair-стилістів України Михайла Рудишина.

Її пост, в якому вона демонструє нову зачіску, зібрав уже майже 29 тисяч лайків. Шанувальники зірки відзначили, що вона має чудовий вигляд: "Як красиво", "Тобі дуже круто", "Нереальна", "Лялька Bratz", "Вогонь !!!!! Неймовірна Мішель", "Схожа на Клеопатру", "Чудова, тобі шалено йде", — прокоментували користувачі.

Колеги знаменитості, зокрема Дар'я Астаф'єва, Позитив (Олексій Завгородній), Артем Пивоваров також не втрималися від компліментів в сторону Мішель.

Нагадаємо, українська співачка Наталія Могилевська кардинально змінила імідж і опублікувала знімки в новому образі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна артистка, екс-учасниця гурту "Время и Стекло" Надія Дорофєєва недавно почала свою сольну кар'єру й опублікувала "спекотне" фото в новому образі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини