Чемпіонка Олімпіади-2024 направила гроші за "золото" на підтримку ЗСУ

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучих допомагає українським військовим

Українська стрибунка у висоту та чемпіонка Олімпійських ігор 2024 року в Парижі, Ярослава Магучих, пожертвувала 500 тисяч гривень на допомогу військовим. Ці кошти було передано благодійній організації "Патронатна служба Ангели Азова".

Згідно з інформацією від Олени Толкачової, керівника служби "Ангели Азова", гроші будуть використані для лікування військових із тяжкими травмами мозку та нервової системи. "Це дуже важлива підтримка для наших хлопців, які зараз відновлюються після важких боїв", - сказала Толкачова.

"Мене приємно вразило, коли ввечері я отримала повідомлення про донат у розмірі 500 тисяч від української олімпійської спортсменки Ярослави Магучих. Хочу подякувати від імені команди "Ангелів Азова", тяжко поранених бійців та їхніх сімей. Ці кошти ми направили на оплату лікування військових із важкими нейротравмами та черепно-мозковими травмами, які перебувають у реабілітаційному центрі", – написала Толкачова.

Не вперше Ярослава Магучих робить важливі пожертвування. Раніше вона вже спрямовувала значні кошти на захист тварин та допомогу військовослужбовцям. Минулого року вона перерахувала мільйон гривень на підтримку зоозахисної організації.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Незвичайна можливість для любителів спорту та благодійності: стати володарем шаблі олімпійської чемпіонки Ольги Харлан. Цей унікальний лот виставлено на благодійному аукціоні, організованому фондом Сергія Притули. Зібрані кошти підуть на закупівлю сучасних автоматизованих турелів "ШаБля", що посилить обороноздатність України.