Цимбалюк про почуття провини та службу в армії: відверте визнання

Тарас Цимбалюк про війну: "Відчуваю провину, але не всі чоловіки мають бути на фронті

Відомий український актор Тарас Цимбалюк зізнався, що відчуває тиск суспільства і провину за те, що не служить у ЗСУ, але вважає, що не всі чоловіки повинні бути на передовій.

Цимбалюк поділився, що тема служби в армії для нього "пікантна" і він не знає, чим завершити фразу "Я не служу у ЗСУ, проте...". Актор зазначив, що відчуває тиск із боку суспільства, але перестав реагувати на хейт у коментарях.

"Є люди, які дуже категоричні, поверхові. Вони вважають, що всі чоловіки в Україні мають піти на передову. Вони не розуміють, чим це закінчиться, якщо це справді станеться, хоча це неможливо. Мовчу про те, що немає жодної війни у світі, де служили б усі чоловіки. Це неможливо з погляду логістики, військового менеджменту", – розповів Тарас Цимбалюк.

Незважаючи на свою позицію, актор зізнався, що відчуває провину за те, що не служить у ЗСУ. Він намагається впоратися з цим почуттям, розмовляючи із собою, і не звертається по допомогу до фахівця.

Цимбалюк також наголосив на важливості допомоги армії та зазначив, що це обов'язок кожного громадянина. Він висловив подяку тим, хто служить у ЗСУ.

"Те, що я допомагаю ЗСУ, це обов'язок кожного. Але я дуже вдячний людям, які служать у ЗСУ. Звичайно, накриває. Часто", - сказав актор.

Читайте також на порталі "Коментарі" - На фронті загинув відомий шеф-кухар Сергій Пантак. Про його смерть повідомила Юлія Кисельова, волонтер із Херсона, через соціальні мережі. Юлія назвала Сергія одним із найкращих жителів Херсона, який боровся за свободу України до останнього.