Головна Новини Зірки персона «Цукерка»: Надя Дорофєєва стала брюнеткою (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Цукерка»: Надя Дорофєєва стала брюнеткою (фото)

Артистка наважилася на сміливе перевтілення, яке фанатам дуже сподобалося

4 листопада 2020, 21:41
Поділіться публікацією:

30 жовтня відбувся останній концерт групи "Время и Стекло", після якого продюсери заявили, що кожен учасник починає самостійну творчу діяльність. І з цієї нагоди солістка групи вирішила кардинально змінити імідж, перефарбувавши колір волосся.

«Цукерка»: Надя Дорофєєва стала брюнеткою (фото)

Надя Дорофєєва. Фото: wikimedia.org

Так, на своїй сторінці в соціальних мережах Дорофєєва опублікувала сторіс, на яких продемонструвала своє яскраве перевтілення.

"Відмінний знімальний день! Скоро багато нового на YouTube каналі", — написала знаменитість.

Шанувальники поки так і не змогли зрозуміти, перука це чи дійсно новий образ їхнього кумира. Але в коментарях вони написали, що такий колір волосся їй дуже личить.

На фотографіях українська артистка позує в коричневому шкіряному костюмі, доповнивши його високими чорними чобітьми. З аксесуарів вона вибрала кольє золотого кольору, яке вигідно підкреслило весь наряд.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Дорофєєва приміряла зухвалий образ. Співачка позує на фоні стіни в міні-спідниці чорного кольору з пікантним вирізом, який ідеально підкреслює її стрункі ніжки. Свій образ вона доповнила напівпрозорим топом з довгим рукавом з зеленими вставками. Вона поєднала його з коротким піджаком, який зав'язала трохи вище пояса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини