Головна Новини Зірки персона Даша Астаф'єва стане зіркою популярного українського серіалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Даша Астаф'єва стане зіркою популярного українського серіалу

Цієї осені глядачі побачать довгоочікувану прем'єру

10 вересня 2020, 20:37 comments1547
Поділіться публікацією:

Серіал "Сидоренки-Сидоренки" продовжує і надалі завойовувати любов телеглядачів. А в другому сезоні, який стартує на каналі 1 + 1, одну з головних ролей зіграє Даша Астаф'єва. Про це пише видання newsyou.

Даша Астаф'єва стане зіркою популярного українського серіалу

Даша Астаф'єва стане зіркою популярного українського серіалу. Фото: viva.ua.

Автори проекту обіцяють ще більше комічних ситуацій і сюрпризів, а також появу нових персонажів. Астаф'євій, як завжди, дісталася яскрава і помітна роль. Сама знаменитість розповідає, що залишилася дуже задоволена атмосферою на знімальному майданчику. Але не приховує, що нервувала і часто повторювала свій текст, щоб не забути. Її героїня — ефектна, були навіть сцени з пікантними моментами, ділиться актриса.

Серіал "Сидоренки-Сидоренки" розповідає про дві сім'ї з абсолютно різних світів. Доля зводить їх разом, коли головні герої дізнаються, що їх синів переплутали в пологовому будинку. Другий сезон стане продовженням історії: Рома і Вова (сини) вступають до ВНЗ, а Олександр Сидоренко (батько Роми) продовжує свої спроби стати багатим і успішним. Оля і Леся (мами синів) мріють про власний бізнес. На шляху до досягнення всього задуманого, героїв чекає чимало випробувань і перешкод.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини