Головна Новини Зірки персона Даша Астаф'єва виклала фото без нижньої білизни (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Даша Астаф'єва виклала фото без нижньої білизни (ФОТО)

У Інстаграме співачки з'явилося пікантне

3 жовтня 2020, 22:03 comments6156
Поділіться публікацією:

Даша Астаф'єва виклала фото без нижньої білизни (ФОТО)

Відома українська співачка, модель і актриса Даша Астаф'єва на своїй сторінці в Інстаграм порадувала глядачів пікантними фотографіями без нижньої білизни.

35-річна українка на фото в червоному халаті, який ледь прикриває талію. Також Астаф'єва хвалиться красивим білизною тілесного кольору, причому видно, що нижня частина комплекту відсутня Доповнюють образ чорні "шпильки", які створюють контраст і ідеальне поєднання якраз з червоним верхом.

Видно, що фото зроблено в професійній студії, і передплатники в коментарях вже чекають продовження. Вони-то розуміють, що одним фото Астаф'єва явно не обмежилася. Станом на вечір суботи фото зібрало вже більше 10 тисяч лайків.


Як раніше повідомляли "Коментарі", Даша Астаф'єва стане зіркою популярного українського серіалу.

Автори проекту обіцяють ще більше комічних ситуацій і сюрпризів, а також поява нових персонажів. Астаф'євої, як завжди, дісталася яскрава і запам'ятовується роль. Сама знаменитість розповідає, що залишилася дуже задоволена атмосферою на знімальному майданчику. Але не приховує, що нервувала і часто повторювала свій текст, щоб не забути. Її героїня — ефектна, були навіть сцени з пікантними моментами, ділиться актриса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини