Даша Астаф'єва стане зіркою популярного українського серіалу

Цієї осені глядачі побачать довгоочікувану прем'єру

Серіал "Сидоренки-Сидоренки" продовжує і надалі завойовувати любов телеглядачів. А в другому сезоні, який стартує на каналі 1 + 1, одну з головних ролей зіграє Даша Астаф'єва. Про це пише видання newsyou.

Автори проекту обіцяють ще більше комічних ситуацій і сюрпризів, а також появу нових персонажів. Астаф'євій, як завжди, дісталася яскрава і помітна роль. Сама знаменитість розповідає, що залишилася дуже задоволена атмосферою на знімальному майданчику. Але не приховує, що нервувала і часто повторювала свій текст, щоб не забути. Її героїня - ефектна, були навіть сцени з пікантними моментами, ділиться актриса.

Серіал "Сидоренки-Сидоренки" розповідає про дві сім'ї з абсолютно різних світів. Доля зводить їх разом, коли головні герої дізнаються, що їх синів переплутали в пологовому будинку. Другий сезон стане продовженням історії: Рома і Вова (сини) вступають до ВНЗ, а Олександр Сидоренко (батько Роми) продовжує свої спроби стати багатим і успішним. Оля і Леся (мами синів) мріють про власний бізнес. На шляху до досягнення всього задуманого, героїв чекає чимало випробувань і перешкод.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Держкіно виділить 400 тисяч на промо фільму про паралімпійської чемпіонки.