Деніел Крейґ дав забавну пораду новому Джеймсу Бонду

Деніел Крейґ для себе поставив крапку в історії про Бонда

Нещодавно стало відомо про те, що прем'єру 25-го фільму про Джеймса Бонда під назвою "Не час помирати" знову перенесли. Виконавець головної ролі 52-річний Деніел Крейґ прокоментував таке рішення кінокомпаній, і дав забавну пораду акторові, який після нього заступить на пост і стане новим Бондом.

Днями Деніел взяв участь у вечірньому шоу Джиммі Феллона, з яким обговорив майбутній блокбастер. Актор розповів, що новий фільм про агента 007 хочуть випустити на великі екрани в один день по всьому світу, але поки це зробити неможливо через пандемію коронавірусу. Знаменитість сподівається, що 2 квітня 2021 року глядачі нарешті зможуть подивитися цю кінострічку і насолодитися його грою, адже в образі Джеймса Бонда, він буде останній раз.

Деніел Крейґ звернувся до актора, який займе його місце в "бондіані" і попросив його не облажатися, адже це прекрасний і чудовий проєкт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що новим Бондом може стати голлівудський актор Том Харді, відомий такими фільмами як "Веном" і "Легенда".