Дмитро Гордон показав напівоголену дружину на знімку (ФОТО)

Журналіст прикрив груди коханої руками

Відомий український журналіст Дмитро Гордон розмістив в Instargam фотографію, на якій показав свою дружину Олесю Бацман в напівоголеному вигляді, передає OBOZREVATEL.

Журналіст позував у яскравій помаранчевій футболці разом зі своєю дружиною. Гордон прикрив груди коханої руками. Закохані посміхалися на камеру, а на обличчі жінки виднівся яскравий макіяж з акцентом на очі.

"Добраніч, малюки!" - написав під світлиною Дмитро Гордон.

У виданні зазначили, що зараз на сторінці журналіста в соціальній мережі цього знімка немає.

Зазначимо, що Дмитро Гордон — відомий український журналіст і ведучий програми "В гостях у Гордона", яка бере свій початок з 1996-го року. За свою кар'єру знаменитість провів понад тисячу інтерв'ю. Його четверта дружина Олеся Бацман також є журналісткою. Пара у шлюбі з 2011-го року.

Раніше видання "Коментарі" писало, що Дмитро Гордон назвав "п'ятою колоною" в Україні блогера Анатолія Шарія, а також редактора сайту "Страна.ua" Ігоря Гужву. За словами Гордона, він ніколи не приховував своєї точки зору і завжди прямо говорив, що Анатолій Шарій — це талановита людина, видатний блогер, який має чудове почуття гумору, але заробляє свої гроші, працюючи на сили зла.

У матеріалі порталу також можна прочитати, що журналіст Дмитро Гордон оригінально відреагував на перемогу української команди в 1/8 фіналу Євро-2020. Він вилив на себе склянку з водою, яка була у нього. Також його вчинок повторив телеведучий Василь Голованов, щоб відсвяткувати перемогу національної збірної з футболу.