Головна Новини Зірки персона Дмитро Комаров вперше розповів, як його проект "Світ навиворіт" потрапив на "1+1"
commentss НОВИНИ Всі новини

Дмитро Комаров вперше розповів, як його проект "Світ навиворіт" потрапив на "1+1"

Рівно десять років тому в ефір вийшла перша програма "Світ навиворіт"

11 грудня 2020, 14:29
Поділіться публікацією:

Популярний телеведучий тревел-проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров в честь 10-річчя своєї програми зізнався, як же йому вдалося потрапити на 1+1. Адже саме сьогодні, 11 грудня, в ефір вийшов перший випуск.

Дмитро Комаров вперше розповів, як його проект "Світ навиворіт" потрапив на "1+1"

Фото: instagram.com/komarovmir

Відповідний пост Комаров розмістив на своїй сторінці в соціальних мережах, в якому розповів, з чого почалася ця грандіозна історія.

В першу чергу з того, що у Дмитра була величезна мрія, яку йому швидше хотілося втілити в реальність. Він навіть зізнався, що як тільки прийшов на канал, то деякий час називали "божевільним", а також були впевнені в тому, що він зміг потрапити туди тільки завдяки потрібним зв'язкам.

"Це була візуалізація моєї мрії, яку я сам придумав. У мене не було ніяких зв'язків на ТБ, але мріяв я так сильно, малюючи в голові експедиції в джунглі та пустелі, що  всесвіт, мабуть, вже не зміг мені відмовити. Зробивши експериментальне відео, яке пообіцяли подивитися на київському міському каналі "Сіті", але не даючи ніяких обіцянок, я раптом дізнався, що 11 грудня - прем'єра на 1+1. Як зараз пам'ятаю, що в той момент чекав відповідь і ходив з кнопковим телефоном навіть в душ, щоб, не дай Бог, не пропустити дзвінок з телеканалу. Пам'ятаю, як підстрибував на місці, коли дізнався, що проект буде на Плюсах. "А, цей божевільний з Камбоджі? Беремо", — дійшли до мене плітки про те, як керівництво відгукувалося про мене спочатку. "Так ти ж родич шефа", — питали пошепки колеги, тому що пішли такі плітки, адже чомусь вважалося, що роботу тревел-журналіста можна отримати тільки по блату. А я на телебаченні був "хлопчик з вулиці", тому у відповідь сміявся. Не було не тільки зв'язків — не було телевізійного досвіду, я прийшов з газетної журналістики. І вчився робити програму. А мої експерименти показували в ефірі. Я був такий наївний", — написав телеведучий.

Фанати подякували Дмитру за те, що він подарував їм таку чудову і пізнавальну програму:

"Вашу передачу можна дивитися нескінченно!"

"Дмитро, ви кращий! Кращий журналіст, телеведучий, і людина! Дуже вас любимо і вашу передачу всією сім'єю!"

"Діма, обожнюю вашу передачу!! Дуже цікава, незвичайна, пізнавальна. Вагома частина успіху передачі — це ваші особисті якості, любов до людей і смак до життя!"

"Спасибі Дмитро, за вашу роботу, вона надихає".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Дмитро Комаров вперше розповів, як склалося його сімейне життя з молодою дружиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини