Донька російського актора, який підтримує Путіна, вперше зустрілася з сестрою з України

Дівчата провели разом час у Кишиневі

Російська акторка, яка засуджує повномасштабну російську війну в Україні, Марія Машкова зустрілась із своєю сестрою Мілою Зеленською, яка народилась і проживає в Україні.

Родички дізнались про існування одна одної нещодавно. Міла, отримавши дані про Марію, прийняла рішення їй написати. І от тепер вони вперше зустрілись в Кишиневі.

"До 40 років знайти молодшу смішну, розумну, добру і сміливу сестру - це дуже потужний досвід. Спасибі нашій прапрабабусі з Кишинева Мілі Зеленській. І спасибі кожному, хто зустрічається нам на шляху останній тиждень... Щоденне. Щосекундне. Диво", - таким підписом супроводила фотографію з сестрою Марія Машкова.

Як відомо, Міла Зеленська народилась в Харкові. На початку війни вона поїхала з сином в Австрію. Якось вона переглядала відеоролик на YouTube і звернула увагу на випуск, де був присутній путініст Володимир Машков, який розповідав, що його бабусю звали Надія Зеленська. В той час Міла дізналась, що вони є родичами.

Але шукати Володимира вона не захотіла. Навела контакти з його донькою Марією, що виступає проти геноциду українців і навіть не спілкується з батьком з причини різних політичних поглядів.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор, який підтримує Путіна, принизив єдину доньку. Знаний в РФ артист Володимир Машков, як тільки почалась повномасштабна війна, почав відкрито плазувати перед представниками правлячої верхівки країни-агресорки, цей прихильник Путіна перетворивсь на пропагандистський рупор РФ.

До слова, серед тих, хто йому демонстративно огидний, є і його донька Марія, що виїхала в Сполучені Штати, щоб не мешкати в країні-агресорці. Вона відкрито критикує батька за його підтримку військового вторгнення в Україну, але до таких зневажливих слів і жовчної ненависті на адресу прихильників Путіна не опускалась.