Донька російського актора, який підтримує Путіна, збирається рятувати свого батька

Марія Машкова не підтримує позицію свого батька

Російська акторка Марія Машкова, яка є дочкою путініста Володимира Машкова, озвучила несподіване зізнання.

Представникам видання "Телега online", росіянка сказала, що буде таки боротись за власного батька, що заохочує війну і продовження вбивств звичайних українців.

До цього рішення її підштовхує інформація про те, що донька головного пропагандиста РФ Соловйова Катя, теж осуджує війну і навіть оприлюднює антивоєнні відеоролики. Марія стоїть на тому, що їх батьки відповідатимуть за свої поступки. "Судитимуть наших тат. Там обнімемося і поплачемо, сказавши "А що ми могли? Нам ще й 40 років не було. Любов всім татам, хто загруз у злі... Я як дочка ще поборюся за свого", - переконана Машкова.

Вона ще емоційно прореагувала на новину про доньку Соловйова. "Просто красуня! Можна любити свого батька безумовно, але не зраджувати себе!"- каже Машкова.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що донька російського актора, який підтримує війну в Україні, закликала росіян бігти з країни. Акторка з РФ Марія Машкова, що не підтримує повномасштабну війну терористичної РФ в Україні, і так само відкрито висловлює власну позицію, закликає співгромадян втікати з Росії. Натомість її батько, популярний російський актор Володимир Машков активно підтримує режим Кремля. Як вона стверджує, вихідцям з РФ потрібно звідси втікати, коли є хоча б мінімальні можливості.

Вона заявила, що за кордоном є багато прекрасної роботи та величезна кількість фантастичних людей. А, росіян, ніхто не ненавидить, якщо вони — люди. За її словами, Батьківщина — це планета Земля!