Донька відомої української акторки знялася в російському серіалі

Мало того, вона досі мовчить про війну в Україні.

Донька української акторки Ольги Сумської знялась в російському серіалі. Не беручи до уваги ту обставину, що старша Сумська з перших днів повномасштабної війни залишилась в Україні і підтримує свій народ, її донька прийняла рішення залишитись в Росії і будувати там власну акторську кар'єру.

Майже за два роки, як почалась велика кровопролитна війна, Антоніна Паперна знялась в серіалі "Постукай у мої двері в Москві", що є адаптацією популярного турецького серіалу. Вона грала роль колишньої нареченої головного героя.

Також Антоніна Паперна нічого не каже про повномасштабну війну. Вона, як і раніше живе зі своїм чоловіком, актором серіалу "Кухня" Володимиром Ягличем і дітьми в РФ.

Ольгу Сумську не один раз хейтили за позицію її доньки, але Ольга В'ячеславівна завжди пояснює, що в неї болить душа за доньку.

Також Ольга Сумська не порвала стосунки з дочкою і говорить, що та " не просто так" мовчить.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще одна українська акторка переїхала до РФ. Українська знаменитість, який відомий глядачам за кінофільмами і серіалами, Назар Задніпровський пояснив, чому залишилась жити і будувати кар’єру в РФ колишня українська акторка Галина Безрук. Відповідаючи на запитання Задніпровський розповів, як довго і серйозно розмовляв з нею під час зйомок четвертого сезону серіалу "Будиночок на щастя".

Кіноактор, що кілька років знімавсь з Галиною в продовженні серіалу, стверджує, що причина такого вчинку колеги по професії, насправді криється не в тому, що чоловік-росіянин і є маленька дитина.