Головна Новини Зірки персона Дорофєєва здивувала шанувальників піснею з матюками (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дорофєєва здивувала шанувальників піснею з матюками (ВІДЕО)

Кліп на пісню артистка ще не представила

5 березня 2021, 20:40 comments1773
Поділіться публікацією:








Популярна співачка Надія Дорофєєва представила шанувальникам новий трек під назвою "A tebe ...", який вона присвятила нерозділеному коханню. Прем'єра нової пісні відбулася сьогодні, 5 березня, на її Youtube-каналів і зібрала вже майже 100 тисяч переглядів.

Дорофєєва здивувала шанувальників піснею з матюками (ВІДЕО)

Надія Дорофєєва (фото з відкритих джерел)

Екс-солістка групи "Время и Стекло" розповіла, що історія, про яку вона співає у своїй пісні знайома кожній дівчині. Вона про нерозділене кохання, коли всі думки зайняті тільки однією людиною, але йому на твої почуття все одно.

"О тебе, о тебе…Мои мысли о тебе…А тебе, а тебе…А тебе пох#й", — співає у своїй пісні Дорофєєва.

Також співачка зазначила, що саме цей трек буде відкривати її майбутній міні-альбом під назвою Dofamin. Кліп на пісню артистка поки не представила, але фанати вже в передчутті.

До слова, шанувальники Надії Дорофєєвої позитивно оцінили її трек: "Приспів шалено качає! Впевнена — буде хіт! ","Нереальний трек, я кайфую від пісні", "Впевнена, новий хіт підірве чарти", "Дуже чуттєво, класно і качає".

Однак, знайшлися і ті, кому не сподобалися матюки в пісні: "А чому в пісні мат? Без нього ніяк? Гарний голос, цікаве звучання, а що з текстом?", "Без мату в "тренд" не попасти мабуть ... деградація", "Я фанатка, але ця пісня не дуже. Саме виконання — шикарне, але слова безглузді й з частиною матів", — написали фоловери.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в листопаді минулого року Дорофєєва презентувала перший сольний синг під назвою "Горить" і попри те, що пісня набрала мільйони переглядів і стала лідером чарту "Apple Music" Топ-100 Україна ", співачку звинуватили в плагіаті та засудили за танці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Важно

5 березня 2021, 21:15

Конченная, татуированная без дара так же как и дантес и полякова и ещё много всякого типа творческого мусора!!! Отвратительно этих мразей слушать - 95% выпускаемого ими контента в утиль!!! Время великих как Ротару прошло и остался только шлак в виде галимой попсы и шаносна. Ну и конечно их дешёвых понтов! Тьфу на вас.


Новини