Головна Новини Зірки персона Дружина відомого музиканта вперше зізналася, чому вона не хоче заводити дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина відомого музиканта вперше зізналася, чому вона не хоче заводити дітей

46-річна дизайнерка Ольга Навроцька зробила несподівану заяву

25 грудня 2020, 16:34 comments2317
Поділіться публікацією:

Цивільна дружина лідера гурту ТНМК ( "Танок на майдані Конго") Олега Михайлюти Ольга в своєму інтерв'ю чесно зізналася, чому вони не поспішають заводити дітей. Виявилося, вся справа в невідповідному віці.

Дружина відомого музиканта вперше зізналася, чому вона не хоче заводити дітей

Instagram Ольги Навроцької

Ольга Навроцька працює дизайнером. У програмі "Зірковий шлях" на каналі Україна вона розповіла, що її вік є не зовсім відповідним для того, щоб заводити дітей, адже їй уже 46. Але Фагот не проти того, щоб у них з'явилися спільні діти.

"Олег не проти був би, але у мене в принципі вже і вік такий, що вже це важкувато зробити і є певні ... Ну ось ні, не моя тема. Кожному своє, так що я childfree, виходить", — сказала обраниця музиканта .

Варто додати, що Ольга і Олег живуть в цивільному шлюбі вже 11 років. І на питання про те, чому пара досі не розписалася, Навроцька відповіла, що Фагот зробив їй пропозицію в не дуже підходящий момент.

Відомо, що у лідера групи "ТНМК" вже є 10-річний син, якого звати Микита. Співак ще був у стосунках, коли познайомився з Олею. Піти від дівчини він вирішив навіть незважаючи на те, що вона була вагітна в той момент. Але дитину він все-таки визнав, і зараз активно займається вихованням хлопчика.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, ким хоче стати син Наташі Корольової і Тарзана. Виконавиця Наталя Корольова вирішила не тримати інтригу і розповіла на своїй сторінці в соціальних мережах, ким же хоче стати її 18-річний син Архип.
Відповідний пост знаменитість опублікувала в своєму Instagram, прикріпивши спільне сімейне фото зі спадкоємцем. Співачка написала, що Архип вибрав для свого професійного розвитку нетиповий напрямок — в майбутньому він хоче стати японістом. Ще будучи підлітком хлопчик сильно зацікавився японською культурою, тому має намір пов'язати своє життя з цією рідкісною професією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини