Дуже схожий на батька: у Бориса Грачевського "знайшовся" позашлюбний син (Фото)

Позашлюбний син Бориса Грачевського дуже вдячний батьку

Журналісти виявили, що у відомого творця "Єралашу" Бориса Грачевського був позашлюбний син. Представники ЗМІ швидко відшукали хлопця за підказками світської левиці Олени Кравець.

Виявилося, що нащадка радянської зірки звуть Максим. Нині йому 36 років. Чоловік займається ресторанною справою.

Народився Максим у стосунках Бориса з робітницею дитячого табору "Орлятко" Тетяною Красикової. В молоді роки Грачевський часто туди навідувався.

Нащадок Грачевського розповів журналістам, що з батьком бачився тільки один раз в дитинстві. Проте Максим не злиться на свого тата та навпаки дякує Борису за хорошу генетику та розум.

Позашлюбний син був присутній і на похоронах батька. Проте поводився він дуже непримітно аби не привертати зайву увагу. Чоловік повідомляє, що батькового спадку йому також не потрібно.

Журналісти повідомили, нині в житті Максима виникли деякі труднощі - він назбирав боргів на 7 мільйонів рублів. Проте чоловік заперечує свої матеріальні проблеми.

Одна з подруг Грачевського Лариса Преторіус розповідала, що намагалася організувати зустріч сина з батьком, але останній цього боявся та відмовлявся.

Нагадаємо, що режисер Борис Грачевський помер 14 січня. Йому був 71 рік. Ще 7 січня Грачевського під'єднали до апарату штучної вентиляції легенів, а за кілька днів до цього його стан погіршився і режисера перевели в реанімацію. Також було відомо, що його ввели в медикаментозну кому.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що давня подруга творця "Єралашу" заявила, що знає, хто винен в його смерті. Лариса Преторіус впевнена, що в смерті режисера винна онлайн-лікар, яка консультувала Грачевського, поки той був на лікуванні вдома. Чому в жінки виникли такі підозри, читайте в нашому матеріалі.