Головна Новини Зірки персона Джаред Лето показав, яким він був у школі
commentss НОВИНИ Всі новини

Джаред Лето показав, яким він був у школі

Джаред Лето вирішив згадати шкільні роки

1 вересня 2020, 11:35 comments1302
Поділіться публікацією:

Відомий музикант, вокаліст групи Thirty Seconds to Mars Джаред Лето, який заліз на верхівку мосту в Києві, в честь Дня Знань поділився з підписниками шкільною фотографією. Знімок знаменитість опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Джаред Лето показав, яким він був у школі

Джаред Лето | LifeJournal!

Виконавець показав фотографію з початкової школи. На ній майбутня зірка зображена з довгим волоссям і променистою усмішкою. Джаред також привітав усіх школярів з початком навчального року, побажав їм удачі, і зізнався, що пам'ятає свої шкільні роки, наче це було вчора.

Джаред Лето показав, яким він був у школі - фото 2

Така мила фотографія музиканта не залишила байдужим його підписників. Менше ніж за добу пост Джареда зібрав понад 289 тисяч лайків, а шанувальники відзначили, що він практично не змінився — такий же гарний, яким був у дитинстві.

Лето також закликав фанатів ділитися в соціальній мережі під хештегом #backtoschoolchallenge своїми шкільними фотографіями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Джаред Лето подзвонив по відеозв'язку українській телеведучій Лесі Нікітюк, а вона розгубилася і кілька разів назвала його "дурником".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини