Головна Новини Зірки персона Джастін Бібер вперше зізнався, чому не складалися стосунки з дівчатами
commentss НОВИНИ Всі новини

Джастін Бібер вперше зізнався, чому не складалися стосунки з дівчатами

«Я хочу кожен день відходити від своїх егоїстичних бажань, щоб бути класним чоловіком і батьком для своїх майбутніх дітей»

7 вересня 2020, 14:30 comments1070
Поділіться публікацією:

До того, як вступити в шлюб з моделлю Гейлі Болдвін, відомий канадський співак починав безліч романів, які стрімко закінчувалися. Про те, що ж йому заважало побудувати серйозні стосунки раніше, виконавець розповів на своїй сторінці в Instagram.

Джастін Бібер вперше зізнався, чому не складалися стосунки з дівчатами

Джастін Бібер вперше зізнався, чому не складалися відносини з дівчатами. Фото: viva.

Слава прийшла до Бібера у віці 13 років. І тоді це сильно вплинуло на його світогляд і життєві цінності. Артист зізнається, що в той час поводився досить егоїстично і свої бажання ставив вище бажань дівчат, з якими зустрічався. Така поведінка і ставала причиною розриву кожних нових відносин.

Згодом погляди на життя почали змінюватися на краще, зізнається співак. І зараз він вже зовсім по-іншому вибудовує сімейне життя з Гейлі. Молодий чоловік ділиться, що тепер готовий визнавати свої помилки та працювати над ними. Кожен новий день — це можливість відходити від своїх егоїстичних бажань і ставати ще краще.

"Я хочу знати про свої помилки й вчитися на них. Я хочу кожен день відходити від своїх егоїстичних бажань, щоб бути класним чоловіком і батьком для своїх майбутніх дітей ", — зізнається він.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Памела Андерсон знову закохалася: хто став обранцем зірки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини