Джим Керрі назвав актрису, яка стала коханням всього його життя

На рахунку Джима Керрі безліч романів з моделями та актрисами

Популярний актор, зірка фільмів "Маска" і "Брюс Всемогутній" Джим Керрі рідко коментує своє особисте життя. Але нещодавно на радіо SiriusXM він відверто розповів про своїх колишніх подружок і назвав актрису, яка стала коханням всього його життя. Таку інформацію надало видання Vanity Fair.

Відомо, 58-річний Джим Керрі - ще той серцеїд. У жовтні 2019 року він розлучився зі своєю дівчиною Джинджер Гонзага, і поки що про його якісь нові стосунки невідомо нічого. Проте, відомий комік згадує з теплом всіх дівчат, з якими зустрічався.

Але зі свого списку він виділив лише одну, яка стала для нього дуже особливою. Цією дівчиною є відома голлівудська актриса Рене Зеллвегер, з якою Джим зустрічався на початку 2000-х років. Стосунки пари продовжувались протягом року, але актор називає Рене коханням всього свого життя.

Нагадаємо, що на рахунку Джима Керрі безліч романів з моделями та актрисами. Він двічі був одружений, і від першого шлюбу в нього є донька Джейн. У 2015 році зірка "Маски" потрапив у серйозний скандал. Його звинуватили у смерті своєї колишньої подружки Катріони Уайт, яка покінчила життя самогубством через кілька днів після розставання з актором. Позови стосовно нього відхилені й справу закрили.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Джим Керрі хоче знову розшукувати домашніх тварин.