Джулії Робертс - 54: найзнаковіші ролі актриси

Американська актриса Джулія Робертс відзначає день народження: згадаємо її найкультовіші ролі

Голлівудська красуня Джулія Робертс сьогодні, 28 жовтня, відзначає свій день народження. Цього року знаменитості виповнилося 53 роки. З цієї нагоди ми підготували добірку найзнаковіших ролей американської актриси.

Красуня

Романтична комедія, яка вийшла на екрани 1990 року, подарувала Джулії Робертс статус "зірки Голлівуду" та принесла їй другу премію "Золотий глобус", а також номінацію на "Оскар". У кінострічці актриса зіграла вуличну повію, яка за 3 тисячі доларів погодилася провести тиждень зі своїм клієнтом.

Ноттінг-Хілл

Ще одна романтична комедія, у якій Джулія Робертс зіграла головну роль. Там вона постала в образі голлівудської актриси Анни Скот, яка знімається в Англії, яка зайшла в книгарню і познайомилася там зі скромним його власником. Ця зустріч змінила їхнє життя.

Ерін Брокович

Це біографічний фільм-байопік, який ґрунтується на реальній історії правозахисниці Ерін Брокович. Її зіграла Джулія Роберт і за цю роль отримала заповітний "Оскар", а також "Золотий глобус".

Весілля найкращого друга

Американський романтичний комедійний фільм, у якому Джулія Робертс зіграла ресторанного критика Джуліану Портер. У студентські роки дівчина уклала зі своїм найкращим другом договором, що вони одружаться, якщо до 28 років не знайдуть свою другу половинку. І тут головна героїня дізнається, що її друг збирається йти під вінець з іншою.

Їсти, молитися, кохати

Чудовий фільм, у якому Джулія Робертс зіграла жінку, яка вирішила кинути все, вирушить у подорож, щоб знайти себе та повернути радість життя. Це одна з найкращих кінострічок про пошуки власного "я".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що актриса Джулія Робертс розповіла, кого з колег узяла б на безлюдний острів.