Головна Новини Зірки персона Джим Керрі назвав актрису, яка стала коханням всього його життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Джим Керрі назвав актрису, яка стала коханням всього його життя

На рахунку Джима Керрі безліч романів з моделями та актрисами

23 липня 2020, 10:05 comments1308
Поділіться публікацією:

Популярний актор, зірка фільмів "Маска" і "Брюс Всемогутній" Джим Керрі рідко коментує своє особисте життя. Але нещодавно на радіо SiriusXM він відверто розповів про своїх колишніх подружок і назвав актрису, яка стала коханням всього його життя. Таку інформацію надало видання Vanity Fair.

Джим Керрі назвав актрису, яка стала коханням всього його життя

Christopher Polk | Getty Images

Відомо, 58-річний Джим Керрі — ще той серцеїд. У жовтні 2019 року він розлучився зі своєю дівчиною Джинджер Гонзага, і поки що про його якісь нові стосунки невідомо нічого. Проте, відомий комік згадує з теплом всіх дівчат, з якими зустрічався.

Але зі свого списку він виділив лише одну, яка стала для нього дуже особливою. Цією дівчиною є відома голлівудська актриса Рене Зеллвегер, з якою Джим зустрічався на початку 2000-х років. Стосунки пари продовжувались протягом року, але актор називає  Рене коханням всього свого життя.

Нагадаємо, що на рахунку Джима Керрі безліч романів з моделями та актрисами. Він двічі був одружений, і від першого шлюбу в нього є донька Джейн. У 2015 році зірка "Маски" потрапив у серйозний скандал. Його звинуватили у смерті своєї колишньої подружки Катріони Уайт, яка покінчила життя самогубством через кілька днів після розставання з актором. Позови стосовно нього  відхилені й справу закрили.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Джим Керрі хоче знову розшукувати домашніх тварин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини