Головна Новини Зірки персона Екс-учасниця «ВІА Гри» втретє зібралася заміж
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-учасниця «ВІА Гри» втретє зібралася заміж

Співачка виходить заміж за спортсмена, молодшого за неї на 9 років

23 липня 2020, 10:35 comments1061
Поділіться публікацією:

Особисте життя 37-річної української артисти Анни Сєдокової завжди викликало підвищену увагу. Лише на початку 2020 року вона показала світові свого нового коханого, а сьогодні на своїй сторінці в Instagram заявила, що погодилася на його пропозицію руки та серця.

Екс-учасниця «ВІА Гри» втретє зібралася заміж

@annasedokova

Відомо, що Анна перебуває у стосунках з відомим 28-річним латвійським баскетболістом Янісом Тіммі, з яким часто публікувала спільні фото в соціальних мережах і публічно зізнавалася йому в коханні.

Кілька годин тому в її акаунті в Instagram з'явився пост, де вона з коханим обіймається на яхті, а поруч лежить розкішний букет троянд. Сеєдокова зізналася, що Яніс зробив їй пропозицію і вона сказала: "Так".

Також артистка пообіцяла своєму майбутньому чоловікові бути найкращою дружиною і мамою. Вона зізналася, що він повністю змінив її життя і тепер вона розуміє значення фрази: "Любити більше за життя".

Нагадаємо, що Сєдокова була в шлюбі двічі. Від першого чоловіка вона народила дочку Аліну, а від другого — доньку Моніку, яка живе з батьком в США. Також в Анни був роман з бізнесменом Артемом Комаровим, від якого вона народила сина Гектора. Незабаром після пологів пара розлучилася.

Екс-учасниця «ВІА Гри» втретє зібралася заміж - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Анна Сєдокова анонсувала сольний концерт в Києві.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини