Єлизавета II назвала ім'я наступної королеви Британії

Її Величність Єлизавета II назвала ім'я наступної королеви Британії: і це не дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон

Єлизавета II офіційно оголосила ім'я наступної королеви Великої Британії. Про це йдеться у повідомленні Букінгемського палацу, присвяченому 70-річному ювілею монарха на королівському троні.

Рівно 70 років тому у 25-річному віці Єлизавета II стала Королевою Великої Британії та Північної Ірландії. Сьогодні, 6 лютого, королівська сім'я святкує цей ювілей і вшановує Її Величність приємними побажаннями. Сама ж королева вирішила розкрити багаторічну інтригу та розповіла, хто одягне корону після неї.

У мережі раніше ходили чутки, що цей титул дістанеться дружині принца Вільяма Кейт Міддлтон, але ні, Єлизавета II хоче, щоб титут королеви-консорта отримала герцогиня Корнуольська Камілла після того, як її син Чарльз зійде на престол.

"І тоді, коли прийде час, мій син Чарльз стане королем, я знаю, що ви надасте йому та його дружині Каміллі таку саму підтримку, яку ви дали мені. І я щиро бажаю, щоб, коли прийде час, Камілла була відома як королева -консорт, оскільки вона продовжує свою вірну службу", - наголошується у зверненні Єлизавети II.

Нагадаємо, що королева Єлизавета II намагається дотримуватися правильного харчування, вона не гурман, любить прості та смачні страви. Меню британської королівської сім'ї не змінюється вже багато десятиліть, але є один продукт, який у раціоні її Величності ніколи не зустрінеш.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Кейт Міддлтон образилася на королеву Єлизавету через те, що маму Меган Маркл прийняли у сім'ї краще, ніж маму Міддлтон.

Читайте також, від якої хвороби страждала Єлизавета II у дитинстві.