Головна Новини Зірки персона Емілі Ратажковскі похвалилася фігурою в крихітному бікіні
commentss НОВИНИ Всі новини

Емілі Ратажковскі похвалилася фігурою в крихітному бікіні

Модель приміряла стильний купальник теракотового кольору

10 жовтня 2020, 13:30 comments1004
Поділіться публікацією:

29-річна модель і актриса Емілі Ратажковскі любить радувати шанувальників пікантними фотографіями, на яких демонструє свою підтягнуту і струнку фігуру. Нещодавно знаменитість на офіційній Instagram-сторінці свого бренду опублікувала знімок, на якому позує в крихітному бікіні.

Емілі Ратажковскі похвалилася фігурою в крихітному бікіні

Емілі Ратажковскі

Емілі Ратажковскі продовжує рекламувати купальники власного бренду Inamorata, які відрізняються незвичайним і оригінальним дизайном. Модель позує в крихітному атласному бікіні теракотового кольору, який ідеально гармонує з її шкірою. Стильний бюстгальтер і V-подібні трусики з широкими зав'язками вдало підкреслюють її талію і пишні груди.

На сайті бренду купальник представлений в шести різних відтінках: блакитному, молочному, теракотовому ("червоне дерево"), бірюзовому, світло-коричневому і кольору айворі. "Верх" можна придбати за 95 доларів (близько 2700 гривень), а низ за 85 доларів (близько 2400 гривень).

Емілі Ратажковскі похвалилася фігурою в крихітному бікіні - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна американська модель Емілі Ратажковскі поділилася кількома секретами своєї стрункої фігури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини