Енріке Іглесіас показав, як підросла його молодша дочка (ФОТО)

Іспанський виконавець Енріке Іглесіас опублікував рідкісну фотографію зі своєю молодшою дочкою Марією

46-річний популярний співак Енріке Іглесіас не є активним користувачем соціальної мережі Instagram, але періодично радує підписників знімками, на яких позує разом зі своїми дітьми, приводячи в захват мільйони фанатів.

Нещодавно на своєму акаунті іспанська виконавець опублікував миле селфі зі своєю молодшою дочкою, яку вони з коханою Анною Курніковою назвали Марія. Дівчинка помітно підросла і з цікавістю дивилася з татом в об'єктив камери, прикривши половину обличчя рукою.

Рідкісний кадр Енріке Іглесіаса з донькою викликав справжній ажіотаж, за добу в Instagram він зібрав понад мільйон лайків і захоплені коментарі шанувальників: "Яка красива фотографія", "Так мило", "Омг, нарешті, Енріке, ти навіть не уявляєш, скільки щастя", "Ти найкращий тато на світі", "Занадто багато миловидності в одній фотографії", "Вона така мила", - написали фоловери.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Нагадаємо, що в кінці січня 2020 року іспанський виконавець Енріке Іглесіас став батьком втретє. На світ з'явилася його дочка Марія. З коханою Анною Курніковою вони дуже довго приховували від громадськості, що готуються до поповнення в родині, але папараці вдалося зняти коханих на яхті, і на кадрах було видно, що спортсменка знаходиться на останніх термінах вагітності. А в лютому співак підтвердив народження малятка і написав, що був присутній на пологах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Енріке Іглесіас і Анна Курнікова вже виховують близнюків - Ніколаса і Люсі, які народилися у 2017 році. В одному зі своїх інтерв'ю артист розповів, чи справляється з роллю багатодітного тата.